Etro en KJ aannemers slaan de handen ineen

Etro en KJ Aannemers uit Amsterdam zijn een strategische samenwerking aangegaan. Ondergebracht in een gezamenlijke onderneming halen beide bedrijven extra versterking, zekerheid en uitbreiding van expertise in huis. “Samen kunnen we de toenemende vraag uit de markt aan”, verwacht Floris Hei, algemeen directeur van Etro.

Met KJ Aannemers, sterk in renovatieprojecten voor de middel- en grote beleggers in het monumentale stadscentrum van Amsterdam, haalt de Zaanse organisatie specialistische kennis in huis. Voor KJ Aannemers brengt de overeenkomst extra capaciteit en zekerheid met zich mee om verder te kunnen groeien. Etro verheugt zich op de samenwerking met een aannemer die zo goed thuis is in hartje Amsterdam. “De expertise en het netwerk dat Ivo Kemmink en Thomas Joosten in de loop der jaren hebben opgebouwd, zijn voor ons een mooie aanvulling. We hebben onze wederzijdse opdrachtgevers hiermee echt iets extra’s te bieden”, verzekert Hei.

Over KJ:

Ivo Kemmink en Thomas Joosten werkten ieder afzonderlijk als aannemer maar besloten in 2010 samen verder te gaan onder de naam KJ Aannemers. Ze zijn gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van oude grachtenpanden en monumenten voornamelijk in hartje Amsterdam. Maar in hun portefeuille zitten ook luxe verbouwingen van grote villa’s of boerderijen. De firma telt 12 vaste medewerkers. Meer informatie: www.kj-aannemers.nl

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *