Vastgoedzorg voor schoolgebouwen

Gebouwbeheer voor het primair onderwijs

Sinds 2015 is het budget voor het buitenonderhoud en aanpassingen aan schoolgebouwen voor primair onderwijs de verantwoordelijkheid van schoolbesturen. Met jarenlange ervaring in het onderhoud van vastgoed staat Etro Vastgoedzorg klaar om u hierin te ondersteunen.

Gegarandeerde kostenbeheersing in het onderhoud van schoolgebouwen

Etro biedt resultaatgericht vastgoedonderhoud ook aan scholen aan en garandeert zo kostenbeheersing en kwaliteit op lange termijn. Met vakmensen en een strakke planning regelen wij het onderhoud, de reparaties en renovaties waarbij we vanzelfsprekend ook aandacht hebben voor de leraren en kinderen.

Welzijn van leraren en leerlingen tijdens vastgoedonderhoud

Onderhoud en renovaties aan scholen veroorzaken helaas voor de leraren en leerlingen altijd enige overlast. Daarom hebben we bij Etro voor de grote onderhouds- en renovatieprojecten altijd vaste contactpersonen, zorgen we voor duidelijke en tijdige communicatie en zijn we continu bereikbaar.

Diensten voor vastgoedzorg

Etro biedt verschillende diensten aan in het onderhoud van vastgoed in het onderwijs. Afhankelijk van uw doelstellingen, de mogelijkheden en natuurlijk de status van het vastgoed zelf, kunt u bij ons terecht voor:
Renovatie
Planmatig onderhoud
Resultaatgericht onderhoud
Verduurzaming

Duurzaam onderhoud van schoolgebouwen

Duurzaamheid en innovatie staan bij ons centraal in het vastgoedonderhoud. Voor schoolgebouwen betekent dit dat we letten op de intensiviteit van het gebruik, de leefbaarheid van het pand en het klimaat voor de leraren en leerlingen. Een school moet immers een gezonde en veilige plek zijn voor iedereen. Met milieuvriendelijke maatregelen, de juiste materialen en slimme oplossingen kunnen we van elk schoolgebouw een plek maken die goed is voor elke gebruiker.

Reparatieservice voor scholen

Gaat er ineens een bal door het raam? Of zit een toilet verstopt? Dan wilt u dat het snel opgelost wordt. Schoolbesturen die bij plotseling optredende schades snelle en adequate oplossingen wensen, regelen met ons vooraf de reparatieservice. De schooldirectie of conciërge kan dan bij schade tijdens kantooruren contact opnemen met Nico Knook. Bel: 075 628 02 44 of mail: info@etrovastgoedzorg.nl.