Groot onderhoud aan vastgoed

Vakmanschap bij groot onderhoud

Groot onderhoud is ingrijpend. Delen van het gebouw worden hersteld of vervangen om daarna weer het gewenste comfort te kunnen bieden. Etro Vastgoedzorg verzorgt het groot onderhoud aan vastgoed waarbij heldere afspraken met de opdrachtgever en vakmanschap in de uitvoering de standaard is.

Voor woningen en utiliteitsgebouwen

Het groot onderhoud voeren we zowel in woningen als utiliteitsgebouwen uit zoals scholen, bedrijven en instellingen. Onze opdrachtgevers variƫren van vastgoedbeheerders tot verenigingen van eigenaren of woningcorporaties. Maar voor wie we ook werken, het is altijd met aandacht voor de bewoners en gebruikers en rekening houdend met het gebruik nu en later.

Onderhoud met oog op de toekomst

Bij groot onderhoud kijken we niet alleen naar de technische staat van uw vastgoed. We hebben ook aandacht voor de toekomst. Is het vastgoed nog geschikt voor gebruik over 5 of 10 jaar? Voldoet het dan nog aan de eisen van die tijd en kunnen uw bewoners of gebruikers ook dan nog goed en met plezier van het pand gebruik maken? Behalve dat we herstellen wat nodig is, kunnen we u ook adviseren wat onderhouden moet worden met het oog op de toekomst. Zodat u ook weet waar u dan aan toe bent.

Beter energielabel na groot onderhoud

Energie en duurzaamheid staan steeds vaker op de agenda. Het moment van het groot onderhoud is dan ook geschikt om de woningen te verduurzamen. Bijvoorbeeld omdat dan het dak, de kozijnen en beglazing of de cv-installaties worden vernieuwd. Etro heeft de kennis en vakmensen in huis om die duurzame aanpassingen te adviseren en te realiseren. Uw vastgoed kan dan in aanmerking komen voor een gunstiger energielabel. De Total Cost of Ownership worden volledig in kaart gebracht zodat u de juiste keuzes kunt maken.

Groot onderhoud voor uw woningen?

Het groot onderhoud van vastgoed vraagt om vakmanschap, strakke uitvoering en aandacht. Als Etro Vastgoedzorg bieden wij dat, zowel aan u als aan uw bewoners of gebruikers. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.