Duurzaam vastgoed na renovatie of onderhoud

Energiezuinige panden

Panden die meer energie besparen krijgen een beter energielabel en hebben minder energiekosten. Interessant dus voor de vastgoedeigenaar en de bewoner of gebruiker. Maar om dat te bereiken moet het pand ‘verduurzamen’. Bijvoorbeeld met energetische maatregelen die de woning tijdens groot onderhoud of een renovatie energiezuiniger maken. Etro Vastgoedzorg adviseert hierin en verzorgt het benodigde onderhoud bij woningen en utiliteitsgebouwen.

Betere energieprestatie

Om een betere energieprestatie te realiseren hanteert Etro een duurzame aanpak waarbij het evenwicht wordt gezocht tussen ecologische, economische en sociale belangen. Het gewenste energielabel wordt gekoppeld aan de te nemen maatregelen en de kosten en opbrengsten hiervan. Daarbij kiezen we voor duurzame materialen zoals hout met het FSC-keurmerk en stellen maatregelen voor die uitvoerbaar zijn en energie besparen.

Rendabele verduurzaming

Met het realiseren van een duurzamer pand verliezen we nooit het commerciële belang uit het oog. Een betere energieprestatie is goed voor het milieu en verhoogt het comfort maar moet voor de vastgoedeigenaar ook rendabel zijn. Met onze jarenlange ervaring in het vastgoedonderhoud en kennis op het gebied van duurzaam wonen en werken, adviseren wij eigenaren van vastgoed hoe ze verantwoord en verstandig hun panden kunnen laten verduurzamen.

Uitvoering van duurzame maatregelen bij woningen en utiliteitsgebouwen

Wie besluit om tijdens de renovatie of groot onderhoud een pand of complex te verduurzamen, kan vanzelfsprekend bij ons terecht. Onze vakmensen beschikken over de kennis en kunde om alle maatregelen aan te brengen en uit te voeren die nodig zijn voor een meer duurzame woning of duurzamer utiliteitsgebouw. En waar nodig werken we samen met onze ketenpartners.

Energiezuinige panden in uw vastgoed?

Heeft u panden in uw vastgoed die nog geen goede energieprestatie leveren? Laten we dan eens overleggen met welke maatregelen uw vastgoed duurzamer kan worden. Willen u en de gebruikers een energiezuiniger huis of pand? Neem dan contact met ons op.