Planmatig onderhoud

Zekerheid met planmatig onderhoud

Met planmatig onderhoud aan uw vastgoed weet u zeker dat het onderhoud wordt uitgevoerd zoals en wanneer u wilt. Niets meer en niets minder. Van het schilderen van kozijnen tot het vervangen van deuren of installaties, volgens planning voeren de mensen van Etro Vastgoedzorg het uit. En wilt u advies bij het bepalen van deze planning voor het onderhoud van uw panden? Dan helpen wij u daar natuurlijk graag bij.

In stand houden van woon- of gebruikscomfort

Het wooncomfort van een gebouw wordt mede bepaald door de conditie ervan. Om dit op het gewenste niveau in stand te houden, is regelmatig onderhoud nodig. Vooraf is dit goed in te plannen. Dat heeft voordelen; u weet dan wanneer u met welke kosten geconfronteerd wordt. Maar ook kunt u de bewoners of gebruikers tijdig informeren over het aankomende onderhoud.

Geplande vervangingen

Bij planmatig onderhoud houden we vooraf rekening met de levensduur van de onderdelen van een gebouw. Verf, draaiende delen, installaties en andere onderdelen van het pand kunnen een bepaalde tijd mee. Is die levensduur verstreken dan staat de vervanging gepland. Met deze geplande periodieke werkzaamheden houdt u het woon- of gebruikscomfort en de kosten in de hand.

Planmatig onderhoud voor rust en zekerheid

Met planmatig onderhoud heeft u als vastgoedeigenaar, woningcorporatie of vereniging van eigenaren vooraf duidelijkheid over de mate van onderhoud en het budget voor de gehele onderhoudsperiode die wij met u afspreken. Rust en zekerheid dus, dat is wat u krijgt als u Etro het onderhoud van uw vastgoed volgens de meerjarenplanning laat verzorgen.

Planmatig onderhoud voor uw vastgoed?

Wilt u meer weten over planmatig onderhoud of een advies over het onderhoud van het vastgoed in uw portefeuille? Laat het ons weten.