Renovatie

Renoveren van woningen, bedrijven, instellingen en scholen

Of er nu een enkele woning of een heel wooncomplex gerenoveerd moet worden, een monument, bedrijf, instelling of een school. Etro Vastgoedzorg voert het voor u uit, ook als het pand nog in gebruik is. Zowel vakmanschap als sociale vaardigheden zetten we in om het pand of complex te renoveren en de essentiële communicatie met de bewoners of gebruikers te verzorgen. Zodat niet alleen u als opdrachtgever precies weet wat we doen, maar ook alle betrokkenen blijven zo goed op de hoogte.

Goede communicatie tijdens de renovatie

De renovatie van een pand dat in gebruik is, veroorzaakt vaak overlast voor de gebruikers. Een soepele, snelle en goede planning, begeleiding en uitvoering is dan noodzakelijk. Daarom starten wij al voordat de renovatie begint met het informeren van de betrokkenen. En ook tijdens de renovatie zorgen wij voor een heldere communicatie en continue bereikbaarheid. Zo brengen wij niet alleen de panden weer in goede staat, wij zetten ons ook in voor het welzijn van uw bewoners of de gebruikers van het pand.

Beperken van overlast tijdens de renovatie

Gebrek aan sanitair tijdens werkzaamheden is altijd heel vervelend. Daarom verzorgen wij indien mogelijk, tijdens de renovatie tijdelijke sanitaire voorzieningen voor de bewoners of gebruikers. Maar ook de stof veroorzakende sloop- en breekwerkzaamheden zorgen voor veel overlast. Om dat zoveel mogelijk te beperken en veiliger te werken, gebruiken we bij stofproducerende werkzaamheden zoals boren, schuren, frezen en hakken gereedschappen met een bronafzuiging in combinatie met ruimteafzuiging.

Aanpak bij renovatie

Elke renovatie is maatwerk maar onze aanpak is standaard goed geregeld. Zo is vooraf duidelijk wat de rolverdeling is en welke processtappen we volgen. Als opdrachtgever weet u dan precies waar u aan toe bent. Wij nemen u de zorg uit handen maar u behoudt de regie.

Renovatie aan uw vastgoed?

Met renovatie verhoogt u het woon- en gebruiksgenot en het prestatieniveau van de panden in uw vastgoedportefeuille. Wilt u meer weten over de commerciële voordelen hiervan en wat Etro Vastgoedzorg kan betekenen in de renovatie van uw vastgoed? Neem dan contact met ons op.