Resultaatgericht onderhoud aan vastgoed

Zekerheid in kwaliteit en kosten

Gegarandeerd goed onderhouden woningen en utiliteitsgebouwen tegen vooraf bekende kosten, dat is resultaatgericht onderhoud. De verantwoordelijkheid voor de uitvoering, de kwaliteit en de planning ligt bij Etro Vastgoedzorg. En u weet precies waar u aan toe bent; zekerheid in de kosten en kwaliteit. Niet alleen voor nu of de komende 5 jaar maar voor zolang als u wilt afspreken. Gegarandeerd en voorspelbaar resultaat voor nu en de gehele exploitatietermijn of beheerperiode, en daar is Etro goed in.

Geen verrassingen met resultaatgericht onderhoud

Met resultaatgericht onderhoud komt u niet meer voor verrassingen te staan. Functioneel, technisch en esthetisch blijft uw vastgoed op het gewenste niveau gedurende de afgesproken exploitatieperiode. Vooraf geeft u aan welk niveau u wenst en wij zorgen dat dat gehandhaafd blijft. Niet de inspanning maar het resultaat staat daarin centraal.

Bewust onderhoud op het juiste moment

Gevelelementen zoals ramen en deuren die gedurende 20 jaar intact moeten blijven. Installaties die altijd blijven werken en daken die waterdicht moeten zijn. Is dit het gewenste niveau van uw vastgoed, dan plannen wij vooraf het onderhoud om dat resultaat te garanderen. Met bewust onderhoud op het juiste moment verlengt u de levensduur van de woning of het pand, voorkomt u onnodig dure ingrepen en behoudt u het comfort voor de bewoners of gebruikers.

Resultaat voor uw vastgoed op de lange termijn

Bij resultaatgericht onderhoud staat het resultaat op de lange termijn centraal. En dat resultaat is vooraf helder vastgelegd. Wij nemen het voor u daarna helemaal uit handen. U houdt de regie, blijft op de hoogte en weet precies in welke staat uw vastgoed blijft en tegen welke kosten.

Garanties op de staat van vastgoed tegen een vast budget?

Etro Vastgoedzorg biedt u integraal vastgoedonderhoud. Met jarenlange ervaring in een resultaatgerichte aanpak nemen wij de zorg voor vastgoedeigenaren uit handen. Zorgeloos Verbeteren© noemen we dat. Wilt u ook garanties op de staat van uw vastgoed voor nu en in de toekomst tegen een afgesproken budget? Dan wordt het tijd om eens kennis te maken. Neemt u contact met ons op?