Etro Vastgoedzorg

Duurzaam en resultaatgericht vastgoedonderhoud

Etro Vastgoedzorg levert duurzaam en resultaatgericht vastgoedonderhoud voor opdrachtgevers in wonen, werken, zorg en onderwijs. Met vele disciplines in huis en ruim 130 hoog gekwalificeerde vakmensen en medewerkers vormen wij een solide partner waar u op mag vertrouwen. Of het nu een klein of groot vastgoedproject is, als u ons inzet weet u vooraf waar u aan toe bent. Zowel qua tijd, kwaliteit als het budget. Want voor Etro geldt: afspraak is afspraak.

Duurzaamheid en innovatie in de vastgoedzorg

In het streven naar duurzaamheid, efficiency en kwaliteit investeert Etro in innovatie in de vastgoedzorg. Dat uit zich in onder meer het gebruik van innovatieve materialen, het aandragen van slimme oplossingen en in het verzorgen van de nieuwste kennis en beste opleidingen voor onze medewerkers. Daarnaast lopen wij voorop in de organisatie van vastgoedzorg en de processen. Vergaande ontwikkelingen op het gebied van ketensamenwerking en lean planning zijn daarvan sprekende voorbeelden. Vanzelfsprekend is duurzaamheid ook heel belangrijk. Om bij elk project een betere energieprestatie te realiseren werken we zoveel mogelijk met duurzame materialen en zoeken we innovatieve oplossingen op het gebied van klimaat en energie. Hierbij verliezen we echter nooit de economische belangen uit het oog.

De disciplines van Etro

Binnen Etro hebben wij veel disciplines voor het onderhoud van vastgoed in eigen huis. Planontwikkeling en advisering, projectvoorbereiding en uitvoering lopen naadloos in elkaar over. Bewonersbegeleiding en aftersales service horen daar ook bij. Al deze disciplines in combinatie met onze platte organisatie en korte lijnen zorgen ervoor dat we efficiënt en effectief werken. En dat is iets waar al onze opdrachtgevers steeds weer van profiteren.

Onze filosofie ‘Door mensen, voor mensen’

Bij ons draait alles om mensen. Onze eigen mensen die de kennis en expertise in huis hebben om uitstekend werk te leveren binnen de afgesproken tijd en budget. En om de mensen voor wie dat werk wordt uitgevoerd: de bewoners en gebruikers van het vastgoed. Door mensen, voor mensen dus.