Het Consortium

Gespecialiseerde ketenpartners

Etro Vastgoedzorg is onderdeel van Het Consortium, een vaste formatie van 5 gespecialiseerde ketenpartners die hun expertise en competenties hebben gebundeld. Het Consortium is een sterke, betrouwbare speler op het gebied van Resultaatgericht Samenwerken. Als partners vullen we elkaar naadloos aan: samen kunnen we 95 tot 100% van de vraag op het gebied van renovatie en onderhoud zelf invullen. En met een gezamenlijke omzet van € 130 miljoen, 700 medewerkers en 250 opdrachtgevers vormen wij een solide formatie die voortdurend investeert in de samenwerking.

Resultaat in vastgoedprojecten

De leden van Het Consortium begeleiden de opdrachtgevers in hun nieuwe rol als regisserend opdrachtgever. Zelf nemen we de volle verantwoordelijkheid voor het project én het resultaat. Wat wij delen is kracht, vitaliteit, innovatief vermogen en veel ervaring in zorg, onderhoud en renovatie van vastgoed.

Het Consortium bestaat uit de vastgoedpartners Bonarius Bedrijven, Patina Dakdenkers, Zaanstad Dakwerken, Schouten Techniek en Etro Vastgoedzorg. Elk van ons heeft de durf om gezamenlijk te investeren in de toekomst. Onze opdrachtgevers profiteren van onze samenwerking, durf en innovatiekracht.