Etro, al ruim 50 jaar ervaring in het vastgoed

Ambitieus, jong en ondernemend. Zo is Etro Vastgoedzorg ruim vijftig jaar geleden begonnen. Met vallen en opstaan, maar ook met tomeloze energie en een ijzeren wil om te slagen. Door goed te luisteren naar de klant groeide ons bedrijf gestaag. Ook met economische tegenwind en krapte op de arbeidsmarkt. Van schilderwerk en betonreparaties groeiden wij als vanzelf door naar totaalonderhoud en renovatie van vastgoed.

_1980PandEtro

Opgericht in 1965 begint Etro Vastgoedzorg in Krommenie haar werkzaamheden. In 1980 verhuizen we naar de huidige locatie aan de Handelsweg 15 in Wormerveer. Op dat moment huisvest het pand een klein deel kantoor, het pand wordt voornamelijk gebruikt voor de werkplaats en opslag.

_1992PandEtro

Begin jaren ’90 groeit Etro Vastgoedzorg gestaag en de Handelsweg 15 wordt verbouwd om meer kantoorruimte te creëren, werkplaats en opslag blijven in beperkte mate aanwezig. Aan de overkant van het pand worden enkele jaren later twee grote bedrijfshallen gebouwd die de werkplaats en opslag huisvesten.

_2010PandEtro

Om aan de vraag uit de markt te voldoen wordt Etro Vastgoedzorg eind jaren ’90 uitgebreid met een dochteronderneming Bouw & Renovatie aan de Handelsweg 13. Als deze twee in 2010 volledig samengaan wordt de Handelsweg 15 wederom verbouwd; Het pand huisvest nu de gehele samengevoegde staf. Het oude kantoor van Etro Vastgoedzorg Bouw & Renovatie op nummer 13 wordt verbouwd tot opleidingscentrum.