Etro’s organisatie: gericht op kwaliteit en resultaat

Uw partner voor duurzaam en resultaatgericht vastgoedonderhoud

Als Etro Vastgoedzorg zijn wij sterk, betrouwbaar, innovatief en strategisch. Eigenschappen waar u van profiteert als we als uw partner met u samenwerken in het beheer en onderhoud van uw vastgoed. Daarvoor zetten we niet alleen onze kennis, ervaring en capaciteiten in. Onze belangrijkste toegevoegde waarde daarin zijn onze mensen.

Mensenwerk

Van de strategie en werkvoorbereiding tot de uitvoering en van de procesbegeleiding tot de nazorg, het is allemaal mensenwerk. Werk van onze mensen met grote vaardigheden, uitstekende vakkennis en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Samen vormen ze een uiterst capabel en gemotiveerd team waarin ieder bijdraagt vanuit zijn eigen vakkennis.

Etro voor meerwaarde in uw vastgoedproject

Ons werk is erop gericht om het beste resultaat voor u en uw eindklant te realiseren. Met een flexibele en capabele organisatie zijn we daar ook toe in staat. Wat uw strategische plannen omtrent uw vastgoed ook zijn, de tactische en operationele uitvoering kunt u aan ons overlaten. Met het vakmanschap van de mensen, de vele jaren ervaring in de verschillende diensten en inzet van geavanceerde tools ervaart u met Etro als uw partner altijd meerwaarde in elk vastgoedproject.

Vakmensen

Essentieel in onze dienstverlening zijn onze mensen. Om de gegarandeerde kwaliteit na renovatie of onderhoud ook te bereiken, moeten we op ze kunnen vertrouwen. En dat doen we. Onze medewerkers zijn vakmensen en wij zien er nauwgezet op toe dat ze dat ook blijven.

Opleidingsprogramma

Met een uitgebreid opleidingsprogramma zorgen we ervoor dat onze medewerkers continu worden bijgeschoold. Van veiligheid, gezondheid en milieu (VCA) tot energieprestaties van woningen (EPA-W) en alles wat daartussen ligt. En om te zorgen dat we altijd over vaklui kunnen beschikken, zijn er ook altijd jonge mensen van verschillende vakopleidingen bij ons aan het werk die wij zelf verder opleiden. Dus of u ons nu wilt inzetten voor onderhoud, mutatie- en reparatieservices of renovatie, u kunt rekenen op onze uiterst capabele medewerkers.