Vastgoedzorg voor uw sector

Unieke aanpak per sector

Elke branche en elke sector heeft zijn unieke kenmerken en zijn eigen doelgroep. En dus heeft het vastgoed per sector ook een eigen aanpak nodig. Etro Vastgoedzorg weet dat en richt zich daarom op 4 specifieke sectoren: wonen, onderwijs, zorg & welzijn en werken.

Goed geregeld voor iedereen

Een renovatie of vastgoedonderhoud in een school is anders dan in een bedrijfspand of wooncomplex. De bewoners of gebruikers hebben een ander ritme, andere behoeftes en andere vragen. Wij houden daar rekening mee en zetten ons actief in voor het welzijn van alle betrokkenen. Juist met deze onderscheidende aanpak kunnen we het goed regelen, voor de gebruikers en voor u.

Duidelijkheid in kwaliteit en kosten

Als vastgoedeigenaar is het bewoners- of gebruikerswelzijn voor u van belang maar ook de kwaliteit en de beheersbaarheid van kosten. Dat spreekt voor zich. Daarom kan elke sector rekenen op onze vakmensen en een beproefde aanpak in resultaatgericht vastgoedonderhoud. Daarmee garanderen we de kwaliteit en bieden we zekerheid in kosten. Want ook al maken we onderscheid in aanpak, in kwaliteit en garanties doen we dat niet. Dat is gewoon altijd conform afspraak. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op.