Vastgoedzorg voor bedrijven

Resultaatgericht vastgoedonderhoud voor bedrijfspanden

Bedrijfspanden nemen een unieke plek in als het gaat om vastgoedonderhoud. Representativiteit en functionaliteit zijn maar een paar eisen die u als vastgoedbeheerder aan uw bedrijfspanden stelt. Wij van Etro Vastgoedzorg begrijpen dat. En met onze duurzame en innovatieve aanpak waarbij de relatie centraal staat, zijn wij uw partner in resultaatgericht vastgoedonderhoud.

Efficiënter, duurzamer, beter en voordeliger vastgoedonderhoud

Of het nu gaat om een winkelpand, kantoorgebouw, een bedrijfsverzamelgebouw of een werkplaats, het vastgoedonderhoud komt nooit gelegen. Wij begrijpen dat en regelen het onderhoud of de renovatie efficiënter, duurzamer, beter en voordeliger samen met de beheerder en gebruikers. Zodat het vastgoed in stand gehouden wordt. Goed, gezond en betaalbaar vastgoedonderhoud, dat is wat u van Etro mag verwachten.

Gebruikerswelzijn

De medewerkers in een bedrijfspand zullen tijdens het onderhoud vaak gewoon doorwerken maar dat is niet altijd even eenvoudig. Daarom zet Etro zich in voor het welzijn van de gebruikers. Met duidelijke communicatie vooraf en tijdens het onderhoud, een vast aanspreekpunt en permanente bereikbaarheid.

Diensten voor vastgoedzorg

Etro biedt verschillende diensten aan voor de vastgoedzorg van bedrijven. Afhankelijk van uw doelen, de mogelijkheden en natuurlijk de status van het vastgoed zelf, kunt u bij ons terecht voor:
Renovatie
Planmatig onderhoud
Resultaatgericht onderhoud
Verduurzaming

Mutatieonderhoud

Verhuurt u de bedrijfspanden of delen daarvan, dan heeft u ook te maken met mutatieonderhoud. Nadat een huurder het kantoor of pand heeft verlaten, wordt het pand opgeknapt, hersteld of gerenoveerd voordat u het aan de volgende aanbiedt. Etro verricht regelmatig deze werkzaamheden zodat u het bedrijfspand daarna weer goed kunt verhuren aan de volgende ondernemer.

Reparatieservice voor uw huurders

Een alarm dat niet meer goed functioneert, deuren die klemmen of lichten die kapot zijn. De gebruikers van uw bedrijfspanden willen dat dit soort plotseling optredende schades zo snel mogelijk verholpen worden. Neemt u de reparatieservice bij Etro af, dan kunt u uw huurders naar ons doorverwijzen. Tijdens kantooruren kunnen problemen gemeld worden bij Nico Knook. Bel: 075 628 02 44 of mail: info@etrovastgoedzorg.nl.