Vastgoedzorg voor uw woning en wooncomplexen

Resultaatgericht vastgoedonderhoud in wonen

Etro Vastgoedzorg is uw partner in resultaatgericht vastgoedonderhoud. Wij nemen de totale zorg voor uw vastgoed uit handen. Naast grote woningcorporaties en VVE’s, rekenen wij ook particulieren in het monumentale stadscentrum van Amsterdam (via onze strategische partner KJ aannemers) tot onze opdrachtgevers. Met vakmanschap en een strakke organisatie regelen wij het onderhoud, reparaties en renovaties. Duurzaamheid en innovatie staan daarin centraal en met onze resultaatgerichte aanpak garanderen we de opdrachtgever zekerheid en kostenbeheersing voor de lange termijn bij het onderhoud van hun vastgoed.

Bewonerswelzijn tijdens vastgoedonderhoud

Onderhoud en renovaties aan vastgoed veroorzaken helaas voor de bewoners altijd enige overlast. Om dit beheersbaar te houden zet Etro zich op alle projecten actief in voor het welzijn van de bewoners. Met onder andere heldere en tijdige communicatie, een vast aanspreekpunt, de inzet van ervaren bewonersbegeleiders en permanente bereikbaarheid houden we voor en tijdens de werkzaamheden goed contact met de bewoners. Een aanpak waar de bewoners steeds weer bijzonder tevreden over zijn.

Onze diensten:

Etro biedt verschillende diensten aan in het onderhoud van vastgoed in woningen. Afhankelijk van uw doelstellingen, de mogelijkheden en natuurlijk de status van het vastgoed zelf, kunt u bij ons terecht voor:

Mutatieonderhoud

Als verhuurder heeft u ook te maken met mutatieonderhoud. Nadat een huurder het huis heeft verlaten, kan het pand opgeknapt, hersteld of gerenoveerd worden voordat u het aan de volgende huurder aanbiedt. Etro heeft veel ervaring met deze werkzaamheden zodat u het huis daarna weer snel en goed kunt verhuren.

Reparatieservice voor uw huurders

Voor plotseling optredende schades zoals een kapot ruit of lekkage kunt u uw huurders naar ons doorverwijzen. Deze reparatieservice is beschikbaar als regiewerk voor onze opdrachtgevers die dit bij Etro afnemen. In overleg is deze reparatieservice ook 24/7 mogelijk.