ZorgeloosVerbeteren®

Resultaatgericht renoveren en onderhouden met een uitgekiende aanpak

Etro’s ZorgeloosVerbeteren® is een resultaatgerichte aanpak voor de renovatie of het onderhoud van uw vastgoed. Met ZorgeloosVerbeteren® heeft u, de naam zegt het al, geen zorgen over het onderhoud of de bijbehorende kosten. Samen met u werken we aan een duurzame toekomst van uw vastgoed waarbij u de garantie heeft op kosten en kwaliteit.

Uw vastgoedbeheer duurzaam geregeld

Met een slimme organisatie van uw vastgoedbeheer neemt Etro Vastgoedzorg het onderhoud van uw vastgoed over. U bepaalt hoe uw vastgoed er nu en in de toekomst bij moet staan en wij werken dat uit in een duurzame aanpak voor de lange termijn. Van de voorbereiding tot en met de uitvoering en het onderhoud regelen we het snel, goed en tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding.

De kracht van ZorgeloosVerbeteren®

ZorgeloosVerbeteren is gebaseerd op een 7-tal uitgangspunten waardoor u als opdrachtgever vele voordelen geniet:

Financiële zekerheid doordat u weet welke investeringen u nu en in de toekomst maakt en wij de verantwoordelijkheid voor kwaliteit en kosten gedurende de gehele exploitatieperiode van u overnemen.
Kostenreductie omdat wij dankzij onze lean aanpak en kennisdeling efficiënt werken.
Excellente uitvoering waardoor u een garantie heeft op het resultaat. Door onze resultaatgerichte aanpak weet u wat u kunt verwachten in tijd, budget, tevredenheid en kwaliteit.
Het welzijn van bewoners en gebruikers staat centraal tijdens de samenwerking door onder meer te zorgen voor korte doorlooptijden en continue informatie naar gebruikers.
Toekomstwaarde voor uw vastgoed dankzij energieverbeterende maatregelen, duurzaamheid en een integrale benadering van de levenscyclus van uw vastgoed.
Duurzaamheid door het gebruik van duurzame materialen, focus op veiligheid en het toepassen van milieumaatregelen tijdens de uitvoering.
Betere energieprestatie door het adviseren en toepassen van slimme energetische maatregelen op het gebied van klimaat en energie voor uw vastgoed.

De aanpak van ZorgeloosVerbeteren®

De aanpak van ZorgeloosVerbeteren is essentieel voor de goede uitvoering. Deze aanpak kenmerkt zich door 4 fases:

Fase 1 – SamenSpraak
oordat u de opdracht definitief verstrekt nemen we samen alles door en leggen het helder vast waarbij uw doelen bepalend zijn

Fase 2 – SlimmeStart
De uitvoering is efficiënt en de betrokken partijen zijn goed geïnformeerd dankzij een minutieuze voorbereiding waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten

Fase 3 – UitmuntendeUitvoering
Met het gebruik van duurzame materialen en uitgekiende processen realiseren we de kwaliteit zoals gewenst en is er voortdurend zorg en aandacht voor de betrokkenen.

Etro_3fasen_NIEUW_klein

Met deze aanpak worden verspilling en faalkosten tot een minimum beperkt, realiseren we de maximale waarde voor de opdrachtgever en geven de bewoners en gebruikers doorgaans een 8,5 of meer als tevredenheidsscore.

Wilt u ook een garantie op kwaliteit en kosten in vastgoedonderhoud?

Met ZorgeloosVerbeteren® heeft u garantie op de kwaliteit en kosten van uw vastgoedonderhoud. Wilt u daar meer over weten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij met deze aanpak voor u kunnen betekenen.

10_voordelen_opdrachtgever