Vastgoedzorg voor zorginstellingen

Resultaatgericht vastgoedonderhoud in de zorg

Zorginstellingen hebben te maken met hoge kostenposten en bijzonder vastgoed; medische apparatuur, panden die aan unieke eisen moeten voldoen en installaties die niet mogen uitvallen. Het onderhoud van vastgoed in de zorg vraagt dan ook om een eigen aanpak. Etro Vastgoedzorg heeft die aanpak. Omdat wij kijken naar het resultaat op de lange termijn en het onderhoud dat nodig is om dat resultaat te garanderen. Resultaatgericht vastgoedonderhoud noemen we dat. Dat is voor u een zorg minder.

Empathie en vakkennis bij onderhoud in zorginstellingen

Voor zorginstellingen nemen wij het gehele onderhoud uit handen. Of het nu om een ziekenhuis, een bejaardentehuis of een opvang gaat. Medewerkers die vakkennis met empathie combineren staan voor u klaar. En met een strakke organisatie garanderen wij zekerheid in kwaliteit en kostenbeheersing, zowel bij onderhoud en reparaties als renovaties.

Welzijn centraal tijdens vastgoedonderhoud

Onderhoud en renovaties aan vastgoed veroorzaken helaas voor de bewoners, gebruikers en cliënten altijd enige overlast. Om dit beheersbaar te houden zet Etro zich op grote projecten actief in voor het welzijn van alle betrokkenen. Middels heldere en tijdige communicatie, een vast aanspreekpunt, de inzet van sociale en ervaren contactpersonen en een permanente bereikbaarheid houden we voor en tijdens de werkzaamheden goed contact met iedereen.

Diensten voor vastgoedzorg

Etro biedt verschillende diensten aan in het onderhoud van vastgoed in de zorg. Afhankelijk van uw doelstellingen, de mogelijkheden en natuurlijk de status van het vastgoed zelf, kunt u bij ons terecht voor:
Renovatie
Planmatig onderhoud
Resultaatgericht onderhoud
Verduurzaming

Reparatieservice voor de zorg

In de zorg luistert het nauw. Een deur die plots niet meer goed sluit, een raam dat stuk is of een airco die niet werkt moet dan ook snel opgelost worden. Voor dit soort plotseling optredende schades bieden wij een reparatieservice aan. Heeft u dit vooraf met ons afgesloten, dan kunnen de begeleiders of facilitair managers hiervoor bij ons terecht. Deze reparatieservice is beschikbaar als regiewerk. Voor het melden van problemen bij de reparatieservice neemt u tijdens kantooruren contact op met Nico Knook. Bel: 075 628 02 44 of mail: info@etrovastgoedzorg.nl.